DENDAC 50

A piacon lévő más D/A konverterekkel szemben a DenDAC 50 sok szempontból új megoldásokat tartalmaz. Ez a készülék egy “A” osztályú analóg előerősítő is. A legtöbb DAC digitális hangerő-szabályozóval rendelkezik, a Densen nagyon magas minőségű analóg hangerő szabályozót használ.

A piacon lévő más D/A konverterekkel szemben a DenDAC 50 sok szempontból új megoldásokat tartalmaz. Ez a készülék egy “A” osztályú analóg előerősítő is egyben. A legtöbb DAC digitális hangerő-szabályozóval rendelkezik, a Densen nagyon magas minőségű analóg hangerő szabályozót használ.
A DenDAC 50 tartalmaz USB bemenetet, 2 COAX bemenetet, 2 Toslink bemenetet, és egy extra bemenetet a digitális frissítések számára. Ezáltal hosszú időre biztosítva van, hogy a legújabb szabványoknak megfeleljen. 3 aranyozott RCA analóg bemenete van, emellett 2 kimenet, egy közvetlenül a DAC számára, és egy az analóg hangerő szabályozóval. Az USB-bemenetnél XMOS chipset működik, ami biztosítja a tökéletes adatátvitelt.
A Densen mindig különösen nagy hangsúlyt fektet a tápegységre, a DenDAC 50 két tápegységet tartalmaz az analóg és a digitális egységben, és nem kevesebb, mint 50.000 UF és 14 feszültség szabályozót, hogy biztosítsa az összes áramkör tökéletes működését anélkül, hogy a két egység egymást zavarná. A dac-chip árnyékolt dobozba van beépítve az interferenciák elkerülése érdekében.
A DenDAC 50 hangzása fémjelzi a Densen designt: átláthatóság, kifinomult részletek, tökéletes hangkép, dinamika és zeneiség. A DenDAC 50 készüléket arra tervezték, hogy hosszú évekig a szíve legyen az audiophile rendszereknek.